На Хмельниччині протягом місяця подоляни активізували сервіс Міндоходів „Пульс” п’ятьма злободенними зверненнями

На Хмельниччині протягом місяця подоляни активізували сервіс Міндоходів „Пульс” п’ятьма злободенними зверненнями

08.08.13 08:04 0 775
Загалом за час функціонування інтерактивний сервіс „Пульс” Міністерства доходів і зборів України отримав 42 звернення представників бізнесу Хмельниччини.

Усі повідомлення розглянуто, про вжиті заходи заявників поінформовано.

Примітно, що більше третини громадян подякували за оперативний і професійних розгляд питань щодо розвитку бізнесу та пов’язаних з ним питань за податковим та митним напрямками.

Майже 30 відсотків платників вирішили за допомогою сервісу проблеми, які виникли при поданні електронної звітності та реєстрації податкових накладних. Значна частина платників телефонувала на контактний телефон сервісу з питань діяльності податкових органів Міндоходів та удосконалення діяльності центрів обслуговування платників податків. Як і в попередні рази, актуальною залишається тема роз’яснення податного законодавства, зокрема, ведення бізнесу за спрощеною системно оподаткування.

Традиційно активними у спілкуванні з «Пульсом» були представники підприємництва з Хмельницького та Кам’янця-Подільського. Зафіксували на карті сервісу свої населені пункти й мешканці Старокостянтинова та Шепетівки.

«Очевидно, що на теренах Хмельниччини інтерактивний сервіс «Пульс» заявив про себе як активний порадник і помічник бізнесу. Про ефективність сервісу свідчить і той факт, що люди звертаються до нього зі своїми проблемами і після їх оперативного вирішення дякують за допомогу. Саме такі поняття, як доброзичливе ставлення та партнерські стосунки, мають стати головними у сервісному обслуговуванні платників податків», - зазначив начальник Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Володимир Михалчич.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Львівському ...

КОМЕНТАРІ