Представник МВС проводить прийом громадян в Хмельницькій області

Представник МВС проводить прийом громадян в Хмельницькій області

08.08.13 08:36 0 809
Заступник начальника Департаменту кадрового забезпечення МВС України — начальник управління інспекції з особового складу полковник міліції Богдан Лизогуб провів прийом громадян у Деражнянському та Новоушицькому районах Хмельницької області, на черзі — Полонський та Кам’янець-Подільський райони.

З представником Міністерства внутрішніх справ України прийшло поспілкуватись кілька десятків мешканців області. Також на прийомі громадян був присутній заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області полковник міліції Федір Данів.

Подоляни приходили як і з особистими проблемами, так і з загальнодержавними. Хтось хотів просто поспілкуватись, хтось — отримати правову консультацію. Часто люди піднімали питання низького рівня матеріального забезпечення міліції, просили збільшити чисельність дільничних інспекторів, забезпечити їх автомобілями. Багато хто прийшов просто подякувати міліціонерам за сумлінне виконання ними службових обов’язків. Були й такі, хто прийшов поскаржитись на неправомірні, на їх думку, дії працівників міліції. По кожному такому випадку Богдан Вікторович пообіцяв провести службове розслідування та розібратись з ним у найкоротший термін.

Крім пересічних громадян, що завітали на прийом, Богдан Лизогуб зустрівся з керівництвом прокуратури та районних рад відвіданих районів, а також завітав до райвідділів міліції.

Загалом, на більшість запитань заступник начальника ДКЗ МВС одразу надавав обґрунтовані, кваліфіковані відповіді та обіцяв посприяти у вирішенні проблем, з якими люди зверталися до нього. Питання, що потребували перевірки, взяв на особистий контроль, та доручив начальникам райвідділів розібратися та відповісти заявникам по суті.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: на ...

КОМЕНТАРІ