У Львівській області у ЛОДА обговорили стан реалізації пілотного проекту державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою

У Львівській області у ЛОДА обговорили стан реалізації пілотного проекту державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою

08.08.13 08:08 0 793
7 серпня, під головуванням заступника голови Львівської ОДА Ірини Романів відбулася нарада робочої групи з реалізації у нашій області пілотного проекту державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою.

Голова робочої групи Ірина Романів ознайомила членів робочої групи із розпорядженням голови Львівської ОДА №467/0/5-13 від 29.07.2013 «Про внесення змін та доповнень до розпорядження голови Львівської облдержадміністрації від 26.10.2012 №748/0/4-12», та наголосила на важливості виконання цього пілотного проекту.

« вкрай важливо активно проводити роз’яснювальну роботу серед населення про небезпеку серцево-судинних захворювань, – зазначила І.Романів. – Адже чисельність летальних випадків, спричинених цією хворобою, на жаль, на першому місці. Саме тому лікарі повинні не лише лікувати пацієнтів, але й активніше проводити роз’яснювальну роботу для населення про небезпеку гіпертонічної хвороби», – підсумувала вона.

Довідка:

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 25 квітня 2012 р. № 340 «Про реалізацію пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою» було запроваджено пілотний проект щодо встановлення граничного рівня оптово-відпускних цін на засоби лікування для хворих на гіпертонічну хворобу з використанням часткового відшкодування їх вартості за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дитячий табір ...

КОМЕНТАРІ