«Розвиток автомобільного спорту на Львівщині сприятиме розвитку інфраструктури доріг» – Віктор Шемчук

«Розвиток автомобільного спорту на Львівщині сприятиме розвитку інфраструктури доріг» – Віктор Шемчук

08.08.13 08:31 0 811
“Львівщина – регіон, багатий на цікаві туристичні місця. Тут проходить безліч фестивалів, культурно-мистецьких заходів, спортивних заходів. Однією із знакових подій в області стало проведення ралі ретро-автомобілів «Пекін-Париж». Такі заходи сприяють популяризації нашого краю серед іноземців. Окрім цього, розвиток автомобільного спорту на Львівщині сприятиме й розвитку інфраструктури доріг”.

Таку думку висловив голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук під час прямого ефіру на ТРК «Львів» у програмі, присвяченій розвитку туристичної галузі Львівщини.

Також під час ефіру Віктор Шемчук наголосив, що для залучення більшої кількості туристів на Львівщину, потрібно збільшити кількість внутрішніх авіарейсів до нашого міста.

«Ці рейси мають розвиватися, бо поки що Львівщина не надто відкрита для внутрішнього туризму. Ми не маємо прямого сполучення ані з Донецьком, ані з Дніпропетровськом», – сказав очільник області.

Окрім цього, за словами В.Шемчука, варто також подбати і про подорожуючих власним автотранспортом. Уже зараз, за сприяння облдержадміністрації, обговорюється питання щодо створення сучасного автокемпінгу для 50-ти трейлерів поблизу села Солонка Пустомитівського району. То ж іноземці, котрі звикли подорожувати у “будиночках на колесах” матимуть змогу зупинитися поблизу Львова, та отримати усі належні побутові умови для гідного проживання.

«Важливо, що приватні інвестори усвідомлюють рекреаційний потенціал Львівщини, і готові спільно розвивати транспортну інфраструктуру регіону», – зазначив Віктор Шемчук і додав, що Львівщина має хорошу перспективу, яку необхідно повністю реалізувати.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ