"Центральний парк культури та відпочинку" організовує дозвілля чернігівців та гостей міста

"Центральний парк культури та відпочинку" організовує дозвілля чернігівців та гостей міста

08.08.13 08:07 0 796
Про роботу комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку» Чернігівської міської ради на розширеній міській нараді 7 серпня інформував директор підприємства Володимир Хольченков.

Основним напрямком діяльності Парку директор назвав організацію відпочинку та різноманітного дозвілля жителів та гостей міста. Основним об’єктом парку, на його думку, є атракціонне містечко, адже це не тільки центральне місце розваг, а й основне джерело доходу підприємства.

На балансі парку загалом працює 10 атракціонів. Традиційно перед відкриттям нового сезону успішно проводиться комплексна перевірка всіх атракціонів, за результатами якої підприємство отримує дозвіл на їх роботу. Крім того, регулярно здійснюються поточні ремонти всіх атракціонів та оновлюється дизайн. Кожного дня перед началом роботи атракціони проходять необхідний огляд спеціалістами.

Значною подією минулого року директор парку назвав придбання за бюджетні кошти нового сучасного атракціону «Говерла» - аналога відомих усім американських гірок, який, на думку керівника, дозволить підняти імідж центрального парку та залучити велику кількість чернігівців і туристів. На території парку працює також безкоштовний дитячий майданчик «Рошен», який завжди збирає багато маленьких відвідувачів.

Одним з основних напрямків роботи парку є також концертна та творча діяльність Літнього театру. Більшість міських свят стали традиційними для проведення у парку, серед них: «Проводи зими», «Козацькі розваги», «День молоді», «Івана Купала», «Свято квітів», «Терпсихора скликає друзів» та ін.

Значним придбанням підприємства у поточному році є концертна сцена для проведення загальноміських свят та концертних або розважальних програм. В. Хольченков повідомив, що сцена вже готова для проведення загальноміського свята до Дня будівельника.

Активно функціонує сайт парку www.gorsad.com.ua.

За інформацією КП " Центральний парк культури та відпочинку»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У сутичках з армією Сирії ...

КОМЕНТАРІ