У Рівненській області аграрії Дубровиччини дізнавалися про новації в оподаткуванні

У Рівненській області аграрії Дубровиччини дізнавалися про новації в оподаткуванні

08.08.13 08:31 0 856
Керівник Дубровицької податкової інспекції Любов Панько провела засідання „круглого столу” із представниками сільськогосподарських товаровиробників.

У своєму виступі податківець, зокрема, зазначила, що надана земельна ділянка для сільськогосподарського товаровиробництва має використовуватись раціонально, адже від цього залежить і розвиток бізнесу самих формувань, і наповнення бюджету, в основному, місцевого.

Також очільник районних податківців ознайомила учасників зі змінами щодо спеціального режиму оподаткування, новими сервісами податкової служби, перевагами електронного звітування та роботою сервісу зворотного зв’язку Міністерства доходів і зборів з платниками податків „Пульс ”.

Представники аграрного бізнесу – це, насамперед, сумлінні платники податків. Саме їм, як власникам нерухомого майна розповіли про податок на нерухомість та особливості його сплати.

Аграрії під час зустрічі отримали вичерпні відповіді від податківців на запитання, що їх турбували, активно обговорили умови ведення підприємництва.

Спілкування податківців та платників податків в ході таких роз’яснювальних заходів завжди результативне і корисне для обох сторін - адже саме так, у конструктивній співпраці формується діалог зацікавлених сторін, який допоможе плідно розвивати цей напрям, зміцнюючи й надалі партнерські стосунки між податковою службою і бізнесом.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ