Дитячий табір "Салют" приймав на відпочинок дітей з Рівненщини

Дитячий табір "Салют" приймав на відпочинок дітей з Рівненщини

08.08.13 08:09 0 961
Оздоровлення дітей в літній період саме у розпалі, а тому Президією Рівненської обласної профспілкової організації АП ОВС України вже проведено оздоровлення 12 дітей працівників міліції у дитячому таборі «Салют», який цього року, до речі, відзначає своє 60-річчя з дня відкриття.

Сам табір розміщений в Аркадії – мальовничому куточку Одеси, де багато зелені та поряд знаходиться чудовий пляж, що межує із розважальними комплексами. Діти відпочивали 18 днів на повному пансіоні. Відвідували музеї, атракціони, із величезним захопленням здійснювали прогулянки морською набережною та досхочу купалися в Чорному морі. Та власне і вартість відпочинку була доступною. Путівка на дітей віком від 7 до 14 років, батьки яких служать в ОВС і є членами профспілки, становить 1400 гривень, для інших категорій осіб вартість путівки становить 2850 гривень. Та найголовніше те, що в період літніх відпусток, коли квитки на проїзд залізничним транспортом дістати вкрай важко, профспілка забезпечує доставку дітей комфортабельним автотранспортом всього за 200 гривень з дитини, в обидві сторони, а ще здійснює їх супровід.

– Відпочинок чудовий, на наступний рік поїдемо ще! – ділиться враженнями 12-річний Андрій з Рівного.

Діти навперебій розповідали, що кому найбільше сподобалося. І в їх пам’яті назавжди залишаться спогади про нових друзів та незабутні враження від Одеси.

Олександр БОЙКО,

голова РОПО АП ОВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ