Тернопільський "Сокіл" запрошує всіх охочих на відкриті спортивні тренування

Тернопільський "Сокіл" запрошує всіх охочих на відкриті спортивні тренування

08.08.13 08:12 0 912
Тернопільська обласна молодіжна організація "Сокіл" закликає тернополян долучатися до відкритих спортивних тренувань, що відбуваються кожної неділі у парку "Національного відродження". Кожен охочий може долучитися до вивчення тайського боксу – виду бойового мистецтва, в основі якого лежить ударна техніка руками та ногами". З таким закликом 7 серпня 2013 року виступив очільник Тернопільської обласної молодіжної організації "Сокіл" Ігор Бойчук.

Як розповів націоналіст, взяти участь у заняттях можуть як хлопці, так і дівчата. За його словами, навчаючись цьому бойовому мистецтву можна вдосконалити не лише техніку ведення бою, а й покращити свої фізичні якості та витривалість.

"Тренування складаються з бігу, відпрацювання ударів та покращення техніки ведення поєдинку. Молодь, яка вже відвідує заняття з тайського боксу задоволена результатами та не уявляє свого життя без тренувань, адже як кажуть у народі: "В здоровому тілі – здоровий дух", – наголосив Ігор Бойчук.

Націоналіст додав, що комфортній спортивній атмосфері тренування "соколят" сприяє міцна дружба й віра в майбутнє. Для участи у тренуванні з собою потрібно мати рукавиці, бинти, капу.

"Тож якщо ви вірите, що немає межі можливостям людського тіла – приєднуйтесь до Тернопільської обласної молодіжної організації "Сокіл" та тренувань з тайського боксу", – закликав Ігор Бойчук.

Відео тренування: http://www.youtube.com/watch?v=qdrK3b-28Qk

Заняття відбуваються щонеділі у парку "Національного відродження". Початок о 09:00.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: За підтримки Чернівецької ...

КОМЕНТАРІ