Держслужбовець та його громадський помічник погоріли на хабарі

Держслужбовець та його громадський помічник погоріли на хабарі

08.08.13 08:21 0 820
Службовець одного з управлінь Чернігівської області за попередньою змовою зі своїм громадським помічником вимагали та отримали від громадянина 5 тис. гривень за непритягнення останнього до адміністративної відповідальності.

Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Чернігівській області спільно з колегами лінійного відділення міліції в річпорту Чернігів затримали під час отримання неправомірної вигоди головного державного інспектора одного з управлінь Чернігівської області.

Являючись державним службовцем, за попередньою змовою зі своїм громадським помічником, вимагали та одержали неправомірну вигоду в розмірі 5 тис. гривень від місцевого жителя за не притягнення останнього до адмінвідповідальності. Предмет злочину вилучено.

Стосовно посадовця відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: Буковина: «Електронка» ...

КОМЕНТАРІ