Правоохоронцю з Луганщини присвоєно звання

Правоохоронцю з Луганщини присвоєно звання "Почесний донор"

08.08.13 12:23 0 845
Молодший інспектор СПМО «Титан» Валерій Коваленко – бажаний гість на Луганській обласній станції переливання крові. Він 20 років віддав служінню в міліції. І всі ці 20 років він здає кров, тим самим надає посильну допомогу хворим і тим, хто потребує.

За словами завідуючої Луганської обласної станції переливання крові Олени Фролової, вона знає Валерія дуже давно, тоді ще юнаком він прийшов здавати уперше кров, і при цьому ані краплі не боявся даної процедури, а навпаки виявляв підвищену зацікавленість. І потім періодично, коли раз на місяць, а то і частіше, Валерій не шкодує своєї крові. При цьому кров охоче здає і на плазму, і для тромбоцитів, що незамінно для хворих дітей та онкохворих, – зазначає Олена Володимирівна.

При особистій зустрічі виявилося, що Валерій – дуже скромна людина, про свою почесну місію замовчував, по-чоловічому небагатослівний. Мовляв, служив усі 20 років у Державній службі охорони, та здаю кров часто. Ось нещодавно присвоїли звання Почесного донора. Потім в очах пробігає якась іскорка, і він з гордістю заявляє, що ось не так давно водив свого 19-річного сина здавати кров. І стає зрозуміло, що за скромністю і небагатослів’ям приховується людина з великою душею, яка чесно і сумлінно працює, а у вільний час надає неоціненну допомогу: віддає краплі своєї крові тим, кому вона необхідна.

УДСО при ГУМВС України

у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ