На Рівненщині міліція затримала групу автокрадіїв

На Рівненщині міліція затримала групу автокрадіїв

08.08.13 13:23 0 929
Не одному автовласнику Млинівщини довелося останнім часом спостерігати розкурочений вщент свій автомобіль. А тому й почастішали звернення відповідного змісту до Млинівського райвідділу міліції.

Переважно зловмисник зламував замок кришки багажника чи дверцят водія та забирав найцінніше. Хтось із заявників повідомляв, що у нього викрали автоінструменти, інший – описував поцуплену магнітолу чи акумулятор, а в третіх, окрім запасного колеса та домкрата, забрали ще й знак аварійної зупинки.

Для реалізації цього асортименту підбирались і свої споживачі. Тим часом, співробітники карного розшуку млинівської міліції вже вийшли на слід «гастролерів» із сусіднього району. Здогадки правоохоронців підтвердились і в ході спілкування із покупцями награбованого.

- Кілька місяців розшукових заходів дали позитивний результат: встановлено, що ряд крадіжок із автомобілів у Млинові скоїли 23-річні мешканці Дубенського району Іван та Ігор, – розповів заступник начальника – начальник кримінальної міліції Млинівського РВ УМВС Сергій Волков. – За даними фактами триває досудове розслідування за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та збір доказів вини чоловіків. До речі, підозрювані не новачки у своїй «чорній» справі.

За чинним кримінальним законодавством їх махінації можуть закінчитись ув’язненням на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ