Кримчанка подякувала транспортним міліціонерам, які знайшли та повернули їй забуті речі

Кримчанка подякувала транспортним міліціонерам, які знайшли та повернули їй забуті речі

08.08.13 15:23 0 1096
На ім’я начальника Управління МВС України на Південній залізниці надійшов лист-подяка від мешканки АР Крим, у якому вона висловлює щиру подяку за організацію роботи правоохоронців під час святкування 1025-й річниці Хрещення Русі. Також жінка дякує співробітникам лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський та особисто т.в.о. начальника відділу громадської безпеки Управління Олександру Солянику за допомогу у пошуку та поверненні її речей.

Як віруюча людина, Віра Андріївна приїздила до Харкова зі своїми рідними під час проведення заходів, присвячених 1025-й річниці Хрещення Київської Русі. Після прийняття участі в урочистостях та молебні жінка зі своїми родичами мала повернутися додому до м. Сімферополь.

Так сталося, що поспішаючи на посадку на потяг, жіночка випадково забула в залі очікування вокзалу ст. Харків-Пасажирський сумку з важливими документами та подарунком для чоловіка.

Вже після відправлення потягу вона згадала про відсутність сумки та звернулась до провідника вагону, який надав їй номер телефону чергової частини лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський. Схвильована громадянка розповіла правоохоронцям про свою проблему та звернулася за допомогою.

За словами т.в.о. начальника відділу громадської безпеки Управління Олександра Соляника: «Отримавши повідомлення від громадянки, інспектори наряду патрульної служби лінвідділу, не гаючи часу, прийняли необхідні дії, щоб знайти її речі. Сумку виявили в головному залі вокзалу ст. Харків-Пасажирський, про що громадянці було повідомлено по телефону», - розповів правоохоронець.

Як з’ясувалось, жінка не мала ні часу, ні коштів, щоб повернутися за речами до Харкова, а забуті документи мають для неї велике значення. Тож, переговоривши з жінкою, співробітники міліції вирішили передати знайдені документи найближчим потягом із Харкова до Сімферополя.

Отримавши вже наступного ранку свої особисті речі, Віра Андріївна відразу ж зателефонувала співробітникам лінвідділу на ст. Харків – Пасажирський та висловила щиру подяку за проявлені транспортними міліціонерами співчуття, оперативність та допомогу.

«Дай, Господи, вам всем здоровья и оставаться такими чуткими к людям», - написала Віра Андріївна у своєму листі, який надіслала до Управління.

СЗГ УМВС України

на Південній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ