Працівники міліції Харкова розкрили жорстоке вбивство

Працівники міліції Харкова розкрили жорстоке вбивство

08.08.13 09:24 0 959
Харківські міліціонери затримали громадянина однієї з республік колишнього Радянського Союзу, який кілька днів тому жорстоко розправився зі своїм земляком.

Днями до чергової частини Комінтернівського РВ міліції міста Харкова надійшло повідомлення про те, що на парковці поблизу "Кінного ринку" виявлено тіло чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини.

Виїздом на місце події працівниками слідчо-оперативної групи було встановлено, що потерпілим є 21-річний уродженець однієї з республік колишнього Радянського Союзу, який прибув до Харкова в гості до своїх родичів.

За вказаним фактом слідчим Комінтернівського РВ було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Свідки події вказали на те, що кримінальне правопорушення вчинив земляк потерпілого. Правоохоронці оперативно встановили його особу, ним виявися 45-річний громадянин тієї ж країни. В той день близько опівдня між двома чоловіками виникла сварка, в ході якої підозрюваний ножем наніс потерпілому смертельний удар в область грудної клітини та зник з місця пригоди.

Працівники харківської міліції оголосили його у розшук. Вночі 7 серпня правоохоронці затримали підозрюваного на одній з вулиць Харкова. Весь цей час зловмисник переховувався у малолюдному сквері на околиці міста.

Наразі він знаходиться під вартою, чоловік повністю визнав свою вину.

За скоєння тяжкого злочину йому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині 173 ...
Наступна новина: Будинки та вулиці Тернополя ...

КОМЕНТАРІ