Відпочинок для дніпропетровця закінчився у міськвідділі на Одещині

Відпочинок для дніпропетровця закінчився у міськвідділі на Одещині

08.08.13 16:24 0 1958
Днями до чергової частини Іллічівського міськвідділу держохоронці доставили 33-річного жителя міста Дніпропетровськ для складання стосовно нього адміністративного протоколу за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

Приблизно о восьмій годині вечора в курортному містечку Іллічівськ в одному з кафе, яке перебуває під охороною ДСО, спрацювала кнопка тривожного виклику міліції. За декілька хвилин правоохоронці вже прибули на місце виклику. Пояснювати, що трапилось адміністрації закладу навіть не довелось, адже в цей момент в закладі невідомий громадянин голосно кричав, бив посуд та ще й встигав висловлювати погрози на адресу персоналу закладу.

Держохоронці одразу заспокоїли бешкетника та з’ясували причини його бурхливої поведінки.

«Приблизно годину тому до нас завітав чоловік, який явно був напідпитку, - розповіла правоохоронцям перелякана адміністратор закладу,- замовивши декілька страв та горілки, чоловік почав чіплятись до персоналу, а згодом і до усіх інших відвідувачів закладу».

Зроблене зауваження ще більше обурило і так неспокійного відпочивальника та штовхнуло на більш рішучі дії, за які йому довелося відповісти у міськвідділі міліції.

У своє виправдання горе-відпочивальник повідомив правоохоронцям, що приїхав у відпустку минулого вечора. Вживати алкоголь почав ще з ранку, тож до вечора рівень алкоголю в крові перевищив усі межі та він, як зазвичай, коли перебирає з оковитою, став дуже агресивним.

Тож тепер за любов до алкоголю відпочивальнику доведеться відповісти за законом. А всім любителям випити, а особливо хворим на склероз, хочемо нагадати, що провалы в памяти от алкоголя тільки погіршують клінічну картину захворювання.

УДСО при ГУМВС України

в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ