Тернопільські міліціонери провели день з дітьми із літнього табору

Тернопільські міліціонери провели день з дітьми із літнього табору

08.08.13 13:40 0 997
У рамках проведення профілактичних заходів «Літо-2013» міліціонери продовжують відвідувати дитячі табори відпочинку, де проводять профілактичні бесіди з неповнолітніми та влаштовують різні розважальні заходи.

Нещодавно у таборі відпочинку «Зорепад», що у мальовничому лісовому куточку біля села Струсів Теребовлянського району, побували співробітники кримінальної міліції у справах дітей та бійці спецпідрозділу міліції «Беркут».

Хлопчики та дівчатка радо вітали гостей у формі. На початку зустрічі міліціонери нагадали дітям про правила безпечної поведінки, застерегли від протиправного. Підлітки з цікавістю розпитували правоохоронців про їхню роботу.

Далі під пильним наглядом співробітників міліції діти роздивлялися міліцейське бойове спорядження. «Беркутівці» продемонстрували засоби індивідуального захисту та інше. Хлопчики та дівчатка мали змогу приміряти щити та каски, якими користуються правоохоронці. Потім міліціонери позмагалися з дітьми у футбольних баталіях.

- Такі зустрічі з дітьми ми проводимо постійно, - розповідає начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Анатолій Вонсович. - На території Тернопільщини є 9 дитячих літніх оздоровчих закладів, в кожному з яких цілодобово несуть службу по охороні громадського порядку наші працівники. Окрім цього, ми навідуємося до літніх таборів, де організовуємо цікаві та тематичні зустрічі з неповнолітніми. Намагаємося урізноманітнити літнє дозвілля дітей, продемонструвати як працюють правоохоронці, популяризуємо нашу професію.

Заступник директора табору відпочинку «Зорепад» Надія Питак подякувала міліціонерам за цікаво організований захід. Цей день, який залишив приємні спогади у дітей, вони згадуватимуть, зустрівшись у вересні із шкільними друзями.

СЗГ УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині міліція ...
Наступна новина: Гостювання двох львів'ян ...

КОМЕНТАРІ