Співробітники ДАІ Харківщини навчали дітлахів основам безпечної поведінки на дорозі

Співробітники ДАІ Харківщини навчали дітлахів основам безпечної поведінки на дорозі

08.08.13 13:10 0 901
Днями співробітники Державтоінспекції Харківської області завітали до відомчого дитячого табору відпочинку «Лісова казка», аби нагадати дітлахам правила поведінки на дорозі.

Для малечі ця зустріч була очікуваною та від цього не менш цікавою. Під час бесіди зі співробітниками ДАІ діти отримали відповіді на питання та роз’яснення вимог Правил дорожнього руху, вивчили сигнали регулювання дорожнього руху, а потім із захопленням оглянули сучасний автомототранспорт та спецзасоби, які використовуються співробітниками Державтоінспекції під час несення служби.

Для перевірки знань правил безпечної поведінки на автошляхах, працівники ДАІ провели для дітей цікаву вікторину: підлітки з неабияким інтересом відповідали на складні запитання, навіть малюки наввипередки старалися дати правильні відповіді на досить непрості завдання.

У ігровій кімнаті дітям були продемонстровані відеоролики з безпеки дорожнього руху та повчальні мультфільми на відповідну тематику. Для закріплення знань дорожньої грамоти вони із задоволенням взяли участь у спортивному змаганні на самокатах.

Для того, щоб школярі частіше згадували про цю зустріч, від гостей на пам’ять вони отримали сувеніри.

Працівники Державтоінспекції сподіваються, що вивчення у такий спосіб вкрай необхідних правил безпечного поводження на дорозі, дуже знадобляться дітям у повсякденному житті.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ