Львівщина відзначила свої кращих спортсменів

Львівщина відзначила свої кращих спортсменів

08.08.13 08:13 0 967
7 серпня ц.р. підчас розширеного засідання виконкому відділення НОК України у Львівській області, що відбулося вже традиційно у конференц-залі головного офісу компанії «Техніка для бізнесу» - генерального ІТ-партнера заходу, урочисто відзначено найкращих спортсменів Львівщини за підсумками окремих місяців.
Вшанування кращих представників олімпійських видів спорту відбулося за участі заступника голови-керівника апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураля та заступника генерального директора «Техніки для бізнесу» - Артура Дікуна.
Серед кращих виявилися:
- за підсумками червня 2013 року - член збірної команди України з веслування на байдарках і каное, майстер спорту України міжнародного класу Віталій Вергелес (тренерська бригада на чолі з Р. Бундзом);
- за підсумками липня 2013 року - член національної збірної команди з кульової стрільби, майстер спорту України міжнародного класу, учасник Ігор двох Олімпіад (в Пекіні та Лондоні) Роман Бондарук (тренери В.Серединський та Р.Бондарук).
Свою заслужену відзнаку отримала також член національної збірної команди зі стрільби з лука, заслужений майстер спорту, учасниця Ігор двох Олімпіад (в Афінах та Лондоні) Катерина Палеха (тренери Т.Образцова та С.Антонов), яка разом з партнерками по команді львів’янкою К.Яворською та А.Павловою з Херсону здобула золоту медаль в командних змаганнях серед жінок на Гран-прі Європи зі стрільби з лука (15-20 квітня 2013 року, Ріом, Франція) й була визнана кращою у квітні, але зважаючи на щільний спортивний графік, ще не мала змоги до цього часу отримати подарунок від відділення НОК України у Львівській області.
А в подарунок номінанти традиційно отримали від компанії «Техніка для бізнесу» електронні книги PocketBook 623 Touch Lux – стильні та високопродуктивні рідери, що забезпечать їхнім власникам цікаве дозвілля; ошатні скляні відзнаки відділення НОК України у Львівській області й численні запитання від представників ЗМІ.
Варто нагадати, що кращий спортсмен Львівщини за підсумками червня В.Вергелес виборов у складі каное-четвірки історичну бронзову медаль чемпіонату Європи з веслування на дистанції 1000 метрів (Монтемор-о-Вельо, Португалія), а відтак і на Всесвітній Універсіаді став кращим серед спортсменів Львівщини, виборовши на дистанціях 1 000 та 500 метрів золоту та срібну нагороди. А кращий спортсмен Львівщини за підсумками липня Р.Бонарук здобув золоту, срібну та бронзову медалі чемпіонату Європи з кульової стрільби (Осієк, (Хорватія).
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 9-15 серпня – Європейські ...

КОМЕНТАРІ