Продаж самих неймовірних речей для тварин

Продаж самих неймовірних речей для тварин

08.08.13 15:35 0 3314
Іноді любов до тварин може переходити всі межі розумного. Так, на сайті приватних оголошень Slando можна знайти найнеймовірніші речі, призначені для домашніх улюбленців.

Якщо комусь набрид котячий туалетний лоток, то він може спробувати привчити ходити вихованця на звичайний унітаз. Для цих цілей можна скористатися всілякими накладками. Наприклад, на Slando такі продають за 155 гривень. Коли прибирати за твариною не хочеться зовсім, то можна придбати автоматичний туалет вартістю 4 600 гривень.

Любителі кішок також можуть прикупити для них спеціальні ліжечка, які кріпляться прямо на скло. Вартість таких пристосувань - 89 гривень. А коли домашній вихованець вимагає більшого, то можна йому купити у вигляді спального місця дизайнерську ліжечко з оксамиту, обрамлену камінням Swarovski і позолоченою бахромою. За таке спальне місце доведеться викласти 6400 грн.

Не обділені увагою і гризуни. Для цих тварин пропонуються спеціальні ванночки для купання. Їх вартість становить 100 гривень.

Але найбільше дорогих цяцьок пропонують для собак. Так, в залежності від сезону, власники песиків можуть підбирати їм спеціальне взуття - черевички, непромокальні носочки або ж гумові чобітки. Їх вартість становить від 100 до 200 гривень.

Спати собачки можуть в ліжечках, які коштують дорожче двоспальним ліжка для людей. Наприклад, за ліжечко «Венеція» для маленьких собачок просять 4900 гривень. А якщо раптом від псини почне погано пахнути, то її можна буде побризкати спеціальної парфумованої водою для собак за 250 гривень за флакончик.

Зараз у базі сайту Slando зберігається понад 4,4 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них більше 330 тис. припадає на розділ «Тварини».

UzinformG
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримчанка подякувала ...
Наступна новина: Олег Панькевич: «Партія ...

КОМЕНТАРІ