Олег Панькевич: «Партія влади не збирається відмовлятися від шляху до Митного союзу»

Олег Панькевич: «Партія влади не збирається відмовлятися від шляху до Митного союзу»

08.08.13 15:35 0 1041
Заява нардепа Царьова про неконституційність Угоди про асоціацію з ЕС – свідчення того, що Партія регіонів не збирається відмовлятися від шляху до Митного союзу з Росією. Про це 8 серпня 2013 року заявив народний депутат від Всеукраїнського об'єднання «Свобода», заступник голови Комітету Верховної Ради з питань евроінтеграції Олег Панькевич, коментуючи заяву народного депутата від Партії регіонів Олега Царьова щодо невідповідности деяких пунктів Угоди про асоціацію з ЕС Конституції України.

«Ця заява не є випадковою, і її не варто трактувати як окрему думку конкретного політика. Царьов є членом політради Партії регіонів, він втретє став народним депутатом, а тому має нести політичну відповідальність за свої слова. Насправді ж такі висловлювання – це гра, в якій заздалегідь розподілено ролі: хтось грає переконаного евроінтегратора, а хтось – агітує за повернення до совєцького минулого. Це означає, що від партії влади можна всього очікувати, зокрема й угоди із Росією про вступ до Митного союзу. Вони не заперечують і до останнього не відмовляться від цього шляху, попри всі заяви щодо евроінтеграційних прагнень», – зазначив Олег Панькевич.

За словами свободівця, така невизначеність позиції політичної сили свідчить і про те, що для панівної партії зовнішня політика та інтереси держави – це ніщо, бо на першому плані в них грабунок країни з метою власної наживи. Усе решта вони роблять тільки аби замилити людям очі. На думку народного депутата, ця заява може бути й невдалою спробою шантажу на адресу Европи, мовляв, не так нам потрібна евроінтеграція, як вам, і не будемо ми політв’язнів звільняти, ані реформи проводити й з корупцією боротися, бо обійдемося без Европи.

«Замість того, щоби наближати державу до европейських стандартів, партія влади може спричинитися до втрати европейської перспективи України», – наголосив Олег Панькевич.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Спортивна Львівщина ...

КОМЕНТАРІ