Оперативне управління ГУ Міндоходів в області очолив Євген Данилюк

Оперативне управління ГУ Міндоходів в області очолив Євген Данилюк

08.08.13 15:42 0 3316
Наказом Міністерства доходів і зборів України начальником оперативного управління Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області призначено підполковника податкової міліції Данилюка Євгена Івановича, який до цього очолював головний оперативний відділ ДПІ у м. Івано-Франківську. Оперативний підрозділ Івано-Франківської ДПІ очолив майор податкової міліції Гармата Дмитро Степанович.
Начальник Головного управління Міндоходів в області Віктор Рахміль, представляючи особовому складу управління нових керівників, побажав оперативникам Міндоходів області злагодженої та успішної роботи: «Суспільству потрібна реальна робота, реальний результат, це боротьба з контрабандою та кримінальними правопорушеннями у сфері податкового, митного і пенсійного законодавства, з розкраданням бюджетних коштів та незаконним обігом підакцизних товарів тощо».
Керівник відомства наголосив на необхідності зосередити увагу на суб’єктах господарювання з високим ступенем ризику, в жодному випадку не створюючи незручностей сумлінним представникам бізнесу.


Прес-служба ГУ Міндоходів в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина: Формуємо ...

КОМЕНТАРІ