Із пошти Міністра

Із пошти Міністра

08.08.13 19:37 0 930
На ім’я Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка надійшла подяка від Міністра освіти і науки України Дмитра Табачника за забезпечення правопорядку під час проведення на території України зовнішнього незалежного оцінювання. Текст листа наводимо нижче:

«У 2013 році зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів, відбулося в цілому організовано, з дотриманням нормативно-правових процедурних вимог. Про це зазначили не лише фахівці різних рівнів у сфері освіти, а й представники громадських організацій, які здійснювали громадське спостереження в пунктах тестування.

Цьогорічні тестові випробування проводилися у майже 5 тис. пунктів тестування, створених у різних регіонах України для оцінювання знань понад 322 тис. абітурієнтів.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 31 грудня 2005 р. «Про невідкладні заходи щодо запровадження зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти» у взаємодії з підпорядкованими Вам фахівцями вдалося запровадити нововведення для забезпечення правопорядку в пунктах тестування, розробити низку нормативно-правових актів, що дало змогу унормувати та уніфікувати дії працівників, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

Дозвольте висловити щиру вдячність Вам особисто та всьому особовому складу органів внутрішніх справ, які з честю виконали поставлені завдання, виявили при цьому високий професіоналізм і тактовне ставлення до учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Особливу подяку висловлюємо працівникам Державної служби охорони при МВС України, що забезпечили надійне зберігання тестових матеріалів та підтримання громадського порядку безпосередньо у пунктах тестування.

З повагою,

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник»

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ