У Львівській ОДА обговорено перспективи роботи ТзОВ “Львівські автобусні заводи” на 2013-2014 роки

У Львівській ОДА обговорено перспективи роботи ТзОВ “Львівські автобусні заводи” на 2013-2014 роки

09.08.13 13:02 0 880
7 серпня під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Матолича відбулась робоча нарада з керівництвом ТзОВ “Львівські автобусні заводи”

На нараді, зокрема, відзначено, що часткова зупинка виробництва на підприємстві відбулася через відсутність коштів у комунальних авто та електротранспортних підприємств України на закупівлю рухомого складу, а також несвоєчасного повернення коштів за раніше поставлену продукцію.

Учасники наради також розглянули проблемні питання та перспективи роботи підприємства у 2013-1014рр., перспективи виконання контрактів на поставку автобусів та тролейбусів для міст України та країн Європи, впровадження нових видів продукції, інноваційних технологічних процесів на виробництві, недопущення масового звільнення з підприємства інженерних кадрів та основних робітників, а також вирішення інших соціальних питань.

Також керівництво підприємства повідомило про відновлення виробництва автобусів та тролейбусів у вересні поточного року на виконання замовлення для м. Вінниці, Санкт-Петербурга (РФ) та Республіки Болгарії.

З питань, що розглядалися, прийняті відповідні рішення щодо посилення претензійно-позовної роботи з повернення коштів за поставлені автобуси та тролейбуси для міст Київ, Донецьк, Кременчуг, та Севастополь, а також щодо активізації маркетингової діяльності комерційних підрозділів підприємства, та забезпечення участі підприємства у тендерах на закупівлю автобусів та тролейбусів у містах України та країнах СНД тощо.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Закарпатті триває ...

КОМЕНТАРІ