У Львівській області податківці зустрілися з керівниками підприємств та організацій

У Львівській області податківці зустрілися з керівниками підприємств та організацій

09.08.13 13:52 0 809
Нещодавно в ДПІ у Франківському районі м.Львова Головного управлінні Міндоходів у Львівській області було проведено чергове засідання „круглого столу”, під час якого начальник інспекції Іван Кравчук розповів про виконання завдань податківцями району у січні-липні 2013 року. Так, до загального фонду Державного бюджету забезпечено надходження в розмірі 168415,6 тис. грн., або 100,3% від доведеного завдання. Порівняно з відповідним періодом минулого року приріст склав 24895,8 тис. грн., або 17%.

Начальник ДПІ розповів про переваги подання звітності в електронному вигляді. При необхідності платники податків можуть звернутися за роз’ясненнями щодо подання звітності в електронній формі у Центр обслуговування платників податків. Що стосується подання звітності про використання реєстраторів розрахункових операцій, то прийняття зазначених норм окрім економії часу надасть можливість платникам податків зменшити витрати через відсутність необхідності друкування паперової контрольної стрічки та призведе до скорочення перевірок суб’єктів господарювання.

Також начальник ДПІ звернув увагу на те, що податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у 2013 році сплачуватись фізичними особами не буде.

І.Кравчук нагадав учасникам зустрічі, що продовжує діяти пряма телефонна лінія „Пульс”. Зауваження та пропозиції підприємців, що надходять на пряму лінію, допомагають викоріненню корупційних діянь в лавах відомства, упередженню неякісного обслуговування, перевищенню повноважень службовими особами. Лінія працює цілодобово: з 8.30 до 20.00 год., звернення приймають оператори, а у неробочий час – інтерактивний автовідповідач.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі через ...
Наступна новина: Думка громадян - важливий ...

КОМЕНТАРІ