У Львівській області у Червонограді мешканці подякували керівництву міліції за роботу підлеглих

У Львівській області у Червонограді мешканці подякували керівництву міліції за роботу підлеглих

09.08.13 13:12 0 1037
Заступник начальника ГУМВС України у Львівській області підполковник міліції Карпінець Андрій Ярославович 7 серпня о 14.00 годині в приміщенні Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області провів прийом громадян.

Скористатись можливістю поспілкуватися із заступником начальника обласної міліції Карпінцем А.Я зібралося чимало охочих. Переважно громадяни зверталися із особистими проблемами, які виникають у повсякденному житті. Зокрема, це особисті питання, конфліктні ситуації, які виникають безпосередньо у сімейних відносинах, неприязні стосунки між громадянами, порушення тиші з боку мешканців та багато іншого. Кожному з них було надано відповідну кваліфіковану обґрунтовану відповідь, запропоновано альтернативні варіанти вирішенню виниклих питань.

Дехто з громадян, які потрапили на особистий прийом до Андрія Ярославовича, висловлювали подяку працівникам Червоноградського підрозділу. Так, місцевий житель Ткачик Володимир Петрович подякував за закриття закладу з ігровими автоматами у м. Червонограді та зниження рівня наркоманії. Також отець Михайло, настоятель церкви Св. Йосафата у місті Червонограді, подякував особисто Андрію Ярославовичу за доброзичливе ставлення, здатність розуміти потреби людей та перейматися проблемами населення, допомогти їх розв’язати.

Підполковник міліції Андрій Ярославович запевнив присутніх на прийомі громадян, що жодне звернення він не залишить поза увагою.

Закінчивши прийом громадян Андрій Ярославович поспілкувався з представниками засобами масової інформації.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ