У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі України триває загальноміська толока

У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі України триває загальноміська толока

09.08.13 08:50 0 877
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі України розпочалася загальноміська толока, яка триватиме два дні. Представники близько ста підприємств, установ, організацій працюють над благоустроєм парку. Вони викошують траву та бур’яни, вирубують самосіви. Усе це буде вивезено на сміттєзвалище. Для зручності територію парку розбито на сектори, за якими закріплені відповідальні працівники міської ради. У толоці беруть участь депутати міської ради Андрій Козюра, Юрій Вега, Наталія Бунда.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока повідомив, що міський голова підписав розпорядження про проведення санітарно-екологічних днів протягом цього року. Згідно із ним відбувалися толоки зимою, весною, тривають зараз. Уже проведено благоустрій значної частини прибережних водоохоронних смуг наших річок, у тому числі річки Сапалаївки. Зараз також відбувається її розчистка, поглиблення.

«шня загальноміська толока з благоустрою Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі України зумовлена тим, що наближаються державні свята – День Державного Прапора, День Незалежності України та День міста. У парку відбуватимуться святкові заходи, серед яких – свято квітів. У парку буде відпочивати багато жителів і гостей міста. Цього року весною було багато опадів, які сприяли росту зілля, а нещодавня злива також ускладнила ситуацію. Тому важливо спільними зусилля навести лад у парку, де люблять відпочивати лучани», – сказав Борис Сорока.

Він звернувся до присутніх з проханням, належно підготуватися до відзначення Дня Незалежності України та Дня міста, навести лад на своїх прибудинкових територіях, прибрати та озеленити території біля офісів, установ, організацій.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ