Знову наш Луцьк радуватиме жителів новим грандіозним фестивалем «Urban City» у рамках II «Проспекту розваг»

Знову наш Луцьк радуватиме жителів новим грандіозним фестивалем «Urban City» у рамках II «Проспекту розваг»

09.08.13 08:12 0 860
Це фестиваль вуличної культури та екстремальних видів спорту, який відбудеться 11 серпня о 13.00 годині в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. До вашої уваги будуть представлені 5 імпровізованих майданчиків, на яких своїми здібностями вражатимуть бітбоксери, фрістайлери, відбудеться реп – батл, а також ви зможете насолодитися виступами на змаганнях, серед яких будуть вмх, роллери, скейтери, велотріалісти, фрісбі, сокс та паркур. Ви зможете отримати шалену кількість адреналіну, ближче познайомитися з деякими видами вуличної культури та екстремальними видами спорту. Та це ще не все, талантами лучан розважатимуть кращі street – майстри Луцька своїми графіті.

11 серпня – день, який дасть змогу жителям нашого міста розважитися, ближче пізнати таланти молоді в Україні і саме в місті Луцьку, фестиваль принесе як пізнавальну користь, так і надихне людей до бажання розкривати в собі таланти, розвиватися, вдосконалюватися та реалізовувати свої здібності у життя!

Організаторами дійства виступають СГО «Молодіжна Платформа» за підтримки відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

Партнери проекту: Козачок Taxi, Oriflame, розважальний комплекс Zefir, Системз комп'ютери, спільнота «Типовий Луцьк», інтернет-видання «Волинь Post», «Волинські Новини», «Волинський Інформаційний портал», «Під прицілом», клуб знижок «Танго Маркет», морозиво «Ажур», «М’ясопром Торчин», «Перлина».

Отож, завітайте у парк імені Лесі Українки і не пожалкуєте, на вас чекає безліч позитивних вражень, сюрпризів та розваг!!!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ