КДК ФФУ оштрафувала клуби на 40 тисяч гривень

КДК ФФУ оштрафувала клуби на 40 тисяч гривень

09.08.13 08:28 0 847
Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ виніс штрафні санкції клубам за поведінкууболівальників на матч 4 туру Прем`єр-Ліги. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

За скандування нецензурних виразів вболівальниками команди "Говерла" під час матчу 4-го туру чемпіонату "Говерла" - "Металург" Запоріжжя, футбольний клуб з Ужгорода оштрафовано на 12 500 гривень.

За скандування нецензурних виразів вболівальниками команди "Дніпро" під час матчу 4-го туру чемпіонату "Волинь" - "Дніпро", футбольний клуб "Дніпро" оштрафовано на 12 500 гривень.

За незабезпечення громадського порядку на стадіоні "Севастополь" після матчу 4-го туру чемпіонату "Севастополь" − "Таврія" кримський клуб оштрафовано на 12 500 гривень.

За використання піротехнічних засобів вболівальниками команди "Таврія" під час матчу 4-го туру чемпіонату "Севастополь" − "Таврія" футбольний клуб з Сімферополя оштрафовано на 10 000 гривень.

За скандування образливого виразу вболівальниками команди "Чорноморець" під час матчу 4-го туру чемпіонату "Чорноморець" Одеса − "Металург" Донецьк, футбольний клуб з Одеси оштрафовано на 12 500 гривень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Два «золота» і «бронза» ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: справа ...

КОМЕНТАРІ