У Волинській області фахівці Ягодинської митниці Міндоходів зупинили незаконне переміщення дитячих велосипедів

У Волинській області фахівці Ягодинської митниці Міндоходів зупинили незаконне переміщення дитячих велосипедів

09.08.13 08:22 0 863
Двісті дитячих триколісних велосипедів виробництва Китаю загальною вартістю 115 тисяч гривень з порушенням митних правил мав намір транспортувати громадянин України через митний пост «Ягодин» .

Власне факт повної невідповідності транспортованого товару даним у супровідних документах співробітники Ягодинської митниці Міндоходів встановили час повного вивантаження, огляду та перерахунку дитячих велосипедів. Їх очевидні маркувальні ознаки та розміри суперечили офіційним документам, які надав водій-експедитор.

Як повідомляють працівники Ягодинської митниці Міндоходів, в такий спосіб громадянин України вчинив дії, спрямовані на незаконне переміщення на митну територію Україну продукції, на яку встановлено обмеження щодо перевезення через митний кордон.

Довідково: відповідно до ч.2 ст.459 МК України громадянином України вчинено дії, спрямовані на незаконне переміщення на митну територію України товару «велосипеди дитячі триколісні»-200 шт загальною вартістю 115 тисяч гривень, на який встановлено обмеження щодо переміщення через митний кордон України відповідно до додатку 12 Постанови Кабінету Міністрів України від 21.05.2012 р. №436, з приховуванням від митного контролю шляхом подання митному органу як підстави для переміщення товарів документів, що містять неправдиві відомості щодо найменування, кількості та маркування заявленого товару.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: ...
Наступна новина: У Чернівцях зіграє «Динамо» ...

КОМЕНТАРІ