На Хмельниччині більше 400 платників податків Нетішина стали власниками цифрових підписів від Міндоходів

На Хмельниччині більше 400 платників податків Нетішина стали власниками цифрових підписів від Міндоходів

09.08.13 08:14 0 825
За перше півріччя 2013 року за безкоштовним електронними ключами до представництва акредитованого Центру сертифікації ключів, що діє при Славутській ОДПІ, звернулося 434 нетішинських платників податків. Вони отримали 611 посилених сертифікатів відкритих ключів.

Найбільшу кількість серед клієнтів Центру складають фізичні особи – 349 осіб. Юридичних осіб зареєструвалося – 85.

Електронні цифрові підписи від Міндоходів дають змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міністерства, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України. Також за допомогою такого цифрового підпису платники податків можуть укладати з іншими суб’єктами господарювання договори в електронній формі.

«Обираючи для себе цифрові ключі та звітність, бізнес-актив міста енергетиків робить перспективний крок для подальшого он-лайн-спілкування з інспекторами Міндоходів. Зазначу,що однією з основних умов для «замовлення» електронної перевірки є цифровий документообіг на підприємстві. Саме за допомогою сучасних IT-технологій відомство планує зробити процес обслуговування наших клієнтів – платників податків комфортним та простим, усунути людський фактор у стосунках з ними, а процес наповнення бюджету – максимально прогнозованим», – відзначає заступник начальника інспекції – начальник Нетішинського відділення Славутської ОДПІ Василь Кознюк.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Низці населених пунктів ...

КОМЕНТАРІ