Активна молодь івано-Франківщини допомагає правоохоронцям розкривати злочини

Активна молодь івано-Франківщини допомагає правоохоронцям розкривати злочини

09.08.13 08:13 0 848
Група молодих осіб провели акцію у Івано-Франківську по вул. Вовчинецькій біля торгового центру «Веселка», спрямовану на допомогу міліціонерам у розкритті крадіжок велосипедів.

Передумовою цієї акції стала подія 06.08.2013р. по вул. Вовчинецькій вночі троє невідомих осіб вчинили напад на молодого чоловіка та викрали у нього велосипед. За даним фактом слідчими Івано-Франківського МВ УМВС внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України та розпочато кримінальне провадження.

У зв’язку з цим, молодь організувала акцію на підтримку міліціонерів у розкритті цього злочину. Окрім того організатори заходу висловили побажання через представників засобів масової інформації до громадськості, щоб люди надавали відому їм інформацію щодо осіб – злочинців у відповідні органи, а не залишалися осторонь суспільних проблем.

Адже злочинність легше попередити, ніж розкрити. Це мають усвідомити всі небайдужі громадяни і тоді кожний буде спокійніший за збереження свого майна.

Прикарпатські міліціонери подякували юним організаторам за співпрацю.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина отримала дві ...

КОМЕНТАРІ