У Львівській області голова ЛОДА запропонував передати функції із реєстрації новозбудованого житла органам місцевого самоврядування

У Львівській області голова ЛОДА запропонував передати функції із реєстрації новозбудованого житла органам місцевого самоврядування

09.08.13 09:11 0 863
“Потрібно створити механізм, який би спонукав людей у сільських місцевостях вводити в експлуатацію зведені будівлі та господарські приміщення”. Про це В.Шемчук заявив 8 серпня, на засіданні Колегії Львівської ОДА під час обговорення питання введення в експлуатацію уже збудованих та заселених будівель.

Через сповільнені темпи будівництва у Львівській області, а відтак низьку кількість введених у експлуатацію квадратних метрів житла, голова ЛОДА запропонував передати усі функції щодо введення в експлуатацію житлових будинків та господарських приміщень у підпорядкування органів місцевого самоврядування. За словами В.Шемчука, сільські голови краще поінформовані про темпи будівництва приватних будинків на їх територіях, і вони особисто мали б впливати на процеси вчасного введення в експлуатацію цих будівель.

Як повідомив директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості ОДА Денис Шмигаль, за попередніми даними, у І півріччі 2013 року в області прийнято в експлуатацію 187,3 тис.м2 загальної площі житла, що на 46,3% менше, ніж за відповідний період попереднього року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 14 млн. євро грантових ...

КОМЕНТАРІ