У Львівській області Андрій Тягнибок взяв участь у відкритті фестивалю "ТуСтань"

У Львівській області Андрій Тягнибок взяв участь у відкритті фестивалю "ТуСтань"

09.08.13 09:21 0 929
3 серпня 2013 року народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Тягнибок взяв участь у відкритті фестивалю середньовічної української культури "ТуСтань". Захід відбувався у селі Урич Сколівського району на Львівщині з 2 по 4 серпня.

Святкування відбувалося поблизу пам'ятника архітектури ІХ–ХІІІ ст., наскельного міста-фортеці Тустань. На фестивалі панувала атмосфера Середніх віків: проводили реконструкції боїв, змагання лицарів, всюди лунала середньовічна музика, проводились різноманітні майстер-класи. Виступаючи перед присутніми, Андрій Тягнибок наголосив на важливости проведення подібних фестивалів на історичну тематику.

"Реконструкція подій минулого – це своєрідна мандрівка у часі. Стоячи біля підніжжя цієї славної руської фортеці, ми переносимось на одну із найвеличніших сторінок історії українського народу. Нині ми, як ніколи, повинні відродити пам'ять про наші героїчні часи. Ми маємо пробудити у кожного українця почуття відповідальности перед героїчною історією наших предків", – зазначив Андрій Тягнибок.

Окрім цього, 4 серпня цього року Андрій Тягнибок та депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Іван Калинич у селі Завадка Старосамбірського району взяли участь у відкритті та освяченні місцевого стадіону, яке провів місцевий парох о. Михайло. Захід відбувся завдяки зусиллям та самоорганізації місцевої громади. Свободівці привітали присутніх із відкриттям стадіону та побажали і надалі розвивати самоорганізацію мешканців села. Завершуючи свій виступ, Андрій Тягнибок побажав місцевій футбольній команді "Дністер" успіхів на футбольному полі та подарував футболістам спортивну форму.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 14 млн. євро грантових ...
Наступна новина: Внаслідок ДТП на ...

КОМЕНТАРІ