На Тернопіллі звернення громадян – на особливому контролі

На Тернопіллі звернення громадян – на особливому контролі

09.08.13 08:50 0 942
Про роботу зі зверненнями громадян розповів глядачам програми «Актуально» на телеканалі ТТБ, заступник голови – керівник апарату ОДА Юрій Желіховський.

Зокрема він зазначив, що основні питання, з якими звертаються громадяни до органів виконавчої влади стосуються соціального захисту: надання матеріальних допомог та допомоги на лікування, забезпечення медикаментами, стану житлово-комунального господарства, аграрної політики та врегулювання земельних відносин, поліпшення житлових умов тощо.

Упродовж першого півріччя 2013 року до обласної державної адміністрації надійшло 805 звернень громадян, на урядову телефонну лінію звернулося 921 житель області.

Він також розповів, що у рамках телевізійного проекту Президента України “Діалог з країною” із області надійшло 62 звернення до Президента України. В основному мешканців турбували питання соціального захисту – 22 звернення, питання аграрної політики і земельних відносин – 12 звернень, питання житлової політики – 11 звернень, інші – 17 звернень.

«Обласна державна адміністрація, її відділи та служби, з відповідальністю поставилися до вирішення проблем громадян, які звернулися до Президента України. Вирішення проблемних питань громадян, і надалі перебуватимуть на контролі в керівництва облдержадміністрації», - зазначив Юрій Желіховський.

Також Ю.Желіховський наголосив, що органи виконавчої влади області працюють над вдосконаленням роботи зі зверненнями громадян, відповідно до вимог чинного законодавства, Указів Президента України, рішень Уряду.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ