Луческу обурений дискваліфікацією Тайсона і натякає, що Ярмоленко симулював травму

Луческу обурений дискваліфікацією Тайсона і натякає, що Ярмоленко симулював травму

09.08.13 08:08 0 812
Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу обурений дискваліфікацією бразильця Тайсона за епізод в матчі 4 туру Прем`єр-ліги з "Динамо", де він завдав травми форварду столичного клубу Андрію Ярмоленку. Про це повідомило видання "Чемпіон".

"У першу чергу, мене дивують ті, хто приймає такі рішення. Вони ж, напевно, колишні футболісти. Як вони могли прийняти таке незрозуміле рішення? Було видно, що удар неумисний. Така людина, як Тайсон, не могла зробити поганого, навіть муху скривдити!

Він йшов на м'яч і за інерцією зачепив Ярмоленка. Це усе, що було в тому епізоді. Була хороша гра. Нам що, теж потрібно було після матчу фотографувати і показувати травму Кучера і ще когось?

Це роблять люди, які намагаються створити собі алібі. Тому вважаю рішення по Тайсону абсолютно неправильне. Так, була справжня чоловіча боротьба. Після матчу я сказав, що грали 22 чоловіки на полі, і ніхто з них не хотів причинити суперникові неприємності.

До цього моменту потрібно було підійти уважніше і бути уважнішими до усіх гравців без виключення. Був момент, коли Дугласа ударили в обличчя. Я нічого не став говорити про цей епізод. Хоча після гри я бачив, як Ярмоленко проходив - дуже спокійно, навіть не шкутильгав", - цитує Луческу офіційний сайт клубу.

За попередньою інофрмацією Ярмоленко пропустить близько двох тижнів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Павленко: Більше 75 ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ