У Сєвєродонецьку інспектор патрульної служби затримав грабіжника

У Сєвєродонецьку інспектор патрульної служби затримав грабіжника

09.08.13 16:59 0 1021
Повертаючись додому з автостоянки, інспектор-кінолог роти патрульної служби Сєвєродонецького МВ міліції Віктор Дмитрієв, почув крик і помітив хлопця, який швидко від когось тікав. Реакція була миттєвою, відточена роками практики. Віктор Дмитрієв наздогнав невідомого, застосував прийоми рукопашного бою і затримав правопорушника.

Лише після цього правоохоронець доповів в чергову частину про подію що сталася та викликав слідчо-оперативну групу. Потерпіла написала заяву, а підозрюваного затримали і помістили в ізолятор тимчасового утримання.

Віктор звик діяти оперативно, чітко за інструкцією, а розповідав про те, що трапилося без перебільшень і хвастощів. Хоча міг би розповісти, що затриманий був набагато вище і міцніше, до того ж, як з'ясувалося, вже мав за плечима судимість. На питання, як вдалося Віктору самостійно схопити зловмисника і чому він просто не викликав підмогу - впевнено відповів: «так робота у нас така, боротися із злочинністю...»

Потерпіла з жахом згадує цю пригоду і розповідає, що почула, як ззаду хтось підійшов, схопив за шию, за воріт і почав тягнути. Жінка злякалася, але ухилилась і побачила, що за нею знаходиться молодий високий чолов’яга, який і намагається зірвати з неї золотий ланцюжок. Люди, які проходили поряд, не звертали ніякої уваги, йшли всі у своїх справах, і тому жінка дуже здивувалася, коли до неї підбіг невисокого зросту хлопець, швидко розпитав про те, що сталося, а вже через кілька хвилин привів зловмисника.

Раїса Миколаївна написала лист на ім'я начальника Головного Управління МВС у Луганській області, в якому висловила подяку інспектору патрульної служби Дмитрієву Віктору, а керівництву Сєверодонецького міськвідділу міліції - за професійні кадри.

Сєвєродонецький МВ ГУМВС

України у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Штрафні санкції у разі ...
Наступна новина: Прем’єр Пакистану закликав ...

КОМЕНТАРІ