Начальника ДАІ Арбузинського району, за участю якого сталася ДТП, звільнено з ОВС

Начальника ДАІ Арбузинського району, за участю якого сталася ДТП, звільнено з ОВС

09.08.13 08:20 0 850
За попередніми даними, аварія сталася внаслідок невиконання водієм автомобіля ВАЗ-2170 вимоги дорожнього знаку 2.1 «Дати дорогу».

Зі слів водія «Део Ланос», на час скоєння дорожньо-транспортної пригоди за кермом «ВАЗ-2170» перебував співробітник ДАІ. Жінка правоохоронця спростовувала дану інформацію та запевняла, що саме вона керувала транспортним засобом.

Матеріали, зібрані за фактом ДТП, надані до прокуратури.

УМВС України в Миколаївській області проведено службове розслідування та встановлено, що водій, співробітник Державтоінспекції, який знаходився на час скоєння аварії поза службою в цивільному одязі, керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.

Начальник гарнізону міліції надав принципову оцінку діям як самого порушника, так і працівників міліції, які за своїми функціональними обов’язками повинні здійснювати постійний контроль за діями підлеглого особового складу як на службі, так і в побуті.

Наказом начальника УМВС, начальника ДАІ Арбузинського району, який керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння звільнено з органів внутрішніх справ. Керівний склад Арбузинського РВ УМВС, УДАІ УМВС й куратора райвідділу від апарату УМВС притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Проводиться перевірка ситуації, яка склалася у всіх підрозділах Державтоінспекції області та заплановано проведення позачергової переатестації особового складу служби.

Нагадаємо, ДТП за участю співробітника ДАІ сталася на території Арбузинського району Миколаївської області 07 серпня.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігівщина: ...

КОМЕНТАРІ