Кременчуцькі міліціонери затримали чоловіка, який розбещував малолітніх дітей

Кременчуцькі міліціонери затримали чоловіка, який розбещував малолітніх дітей

09.08.13 08:00 0 833
До міліції Автозаводського райвідділу звернулися батьки трьох малолітніх, які повідомили, що в під’їздах їх будинків невідомий чоловік розбещував їх дітей.

У ході перевірок міліціонери з’ясували, що чоловік, гуляючи містом, слідкував за дітьми. Заходив за малолітніми до під’їзду, а потім починав з ними розмовляти. Під час розмови зловмисник намагався роздягти дитину та продемонструвати свої статеві органи.

На початку серпня чоловік намагався вчинити розпусні дії стосовно 13-річної дівчинки. Малолітня не розгубилася та втекла. Дівчинка розповіла про те, що трапилося батькам, які допомогли правоохоронцям затримати кривдника дитини. Окрім цієї дівчинки працівниками кримінальної міліції у справах дітей встановлено причетність чоловіка до розпусних дій стосовно двох хлопчиків віком 6 та 7 років. Потерпілі діти упізнали свого кривдника.

Сам затриманий і раніше потрапляв у поле зору правоохоронців. Лише два місяці як він перебуває на свободі. Чоловік має судимості за різні правопорушення, серед яких і правопорушення проти статевої свободи та статевої недоторканості.

Наразі збоченця поміщено до ізолятору тимчасового тримання Кременчуцького міського управління міліції. Слідчими відкрито кримінальне провадження за статтею 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх). За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років

Прес-служба Кременчуцького МУ

УМВС України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ