ПриватБанк фінансує будівництво соціальних об'єктів на Волині

ПриватБанк фінансує будівництво соціальних об'єктів на Волині

09.08.13 11:07 0 1054
ПриватБанк відкрив кредитну лінію будівельної компанії ТОВ "Житлобуд-2" (м. Луцьк, Волинська обл.), Яка веде роботи на соціальних об'єктах Луцька та інших міст області. Як повідомили в банку, підприємство зможе використовувати ліміт 2,0 мільйона гривень для поповнення обігових коштів та забезпечення зобов'язань перед постачальниками будівельних матеріалів.

"Для платіжної гарантії реальна вартість для компанії складе 4% річних, що дозволить оптимізувати витрати при будівництві та ремонтних роботах соціальних об'єктів - шкіл, лікарень, дитячих садків і доступного житла, - говорить директор Філії Волинське ГРУ ПриватБанку Якимів А.М..

Луцький ТОВ "Житлобуд-2" і ПриватБанк співпрацюють вже понад 12 років. Крім кредитування, банк надає компанії широкий спектр банківських продуктів, включаючи розрахункове обслуговування, зарплатний проект, банківські гарантії та інші сучасні послуги.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Житлобуд-2" було створено в 1993р. і є одним з будівельних лідерів у Волинській області. На сьогодні підприємство веде будівництво та реконструкцію 6-ти шкіл, 2-х дитячих садків, центру зайнятості, поліклініки, лікарні, житлових будинків та інших об'єктів соціального значення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ