В рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» в Турківському районі Львівщини відбулися спортивно-масові заходи „Спорт для всіх – гармонія життя”

В рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» в Турківському районі Львівщини відбулися спортивно-масові заходи „Спорт для всіх – гармонія життя”

09.08.13 11:49 0 1021
У Львівській області тривають дитячі спортивно-масові заходи в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо».
Традиційно упродовж літньої пори в області триває спортивно-мистецький тур „Спорт для всіх – гармонія життя”, який цими днями відбувся на Турківщині.
Серед організаторів заходу - сектор з питань фізичної культури та спорту Турківської райдержадміністрації за підтримки Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” та відділення НОК України у Львівській області.
Зокрема, на стадіоні села Нижнє Висоцьке Турківського району відбувся турнір з футболу серед кращих команд району. Участь у змаганнях взяли команди сіл Нижнє Висоцьке, Бориня, Верхнє Висоцьке, Присліп (60 учасників). Переможцем змагань стала команда села Нижнє Висоцьке, яка була відзначена кубком, медалями та грамотами обласного центру ФЗН „Спорт для всіх”. Друге та третє місця зайняли команди сіл Верхнє Висоцьке та Присліп.
А на міському стадіоні гірського районного центру міста Турки відбулися районні дитячі змагання „Веселі старти”. У змаганнях взяли участь чотири команди ЗОШ району - переможці шкільних змагань „Веселі старти”. Понад 40 юнаків та дівчат демонстрували свою спритність, витривалість та неабияку майстерність при виконанні різноманітних змагальних вправ. Учасники визначали кращих у зустрічній та комбінованій естафетах, перенесенні м’яча, човниковому бігу, передачі футбольного м’яча, стрибки у мішках тощо. Загальнокомандні місця розподілилися таким чином:
І місце – „Світанок” (с. Нижнє Висоцьке)
ІІ місце – „Колосок” (с. Присліп)
ІІІ місце – „Пролісок” (с. Вовче)
ІV місце – „Веселка” (с. Лімна)
Команди-переможці були нагороджені кубками, а юні учасники змагань – грамотами та дипломами від обласного центру «Спорт для всіх».
„Такі заходи є хорошим стимулом для занять спортом та активної роботи на уроках фізичної культури. З кожним разом ми бачимо, що діти не просто змагаються, а хочуть перемагати та здобувати нагороди. А ми в свою чергу стимулюємо вчителів залучати до наших спортивних заходів якнайбільше дітей та молоді, щоразу відзначаючи кращих призами” – прокоментував проведений захід завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту Турківської райдержадміністрації В.Михайлечко.
У програмі цього спортивно-мистецький туру були ще й футбольні змагання на міському стадіоні міста Турки, де цього разу зустрілися юнацькі команди гравців 2000-2002 р.н. Зокрема змагалися команди м.Турка, с. Нижнє Висоцьке, с. Вовче, с. Лімна та с. Присліп. Перше місце посіла команда з села Прислопа, друге та третє місця – команди с.Нижнє Висоцьке та м.Турки. Переможці були нагороджені кубками, медалями та грамотами.
Крім цього, були відзначені кращі гравці в таких номінаціях:
„кращий воротар” – Бовдрич Михайло,
„кращий гравець” – Вовчанський Володимир,
„кращий бомбардир” – Блистів Мар`ян.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Донори в міліцейських ...

КОМЕНТАРІ