Львівська обласна державна телерадіокомпанія – номінант Х Всеукраїнського конкурсу телевізійних спортивних програм «Світ спорту»

Львівська обласна державна телерадіокомпанія – номінант Х Всеукраїнського конкурсу телевізійних спортивних програм «Світ спорту»

09.08.13 12:10 0 978
Під час урочистої церемонії відзначення кращих спортсменів Львівщини за підсумками червня та липня ц.р., що відбулася 8 серпня ц.р. в конференц-залі компанії «Техніка для бізнесу», начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода вручив представникам Львівської обласної державної телерадіокомпанії диплом номінанта Х Всеукраїнського конкурсу телевізійних спортивних програм «Світ спорту».

Цей конкурс вже десятий рік поспіль проводить Луганське обласне відділення Національного Олімпійського комітету України під патронатом Міністерства молоді та спорту України, Всеукраїнського центру «Спорт для всіх» та НОК України за погодженням з Державним комітетом з питань телебачення та радіомовлення.

Всього у конкурсі взяли участь 44 телекомпаній, індивідуальних авторів, дитячих та навчальних студій, які надіслали 93 роботи. До складу журі ввійшли Олімпійські чемпіони, відомі діячі телебачення, спортивні працівники та журналісти.
Відповідно до положення Х Всеукраїнського конкурсу-фестивалю телевізійних спортивних програм „Світ спорту” визначені лауреати та номінанти конкурсу-фестивалю.

Луганське обласне відділення Національного Олімпійського комітету України своїм листом висловило вдячність керівництву та спортивним журналістам Львівської обласної телерадіокомпанії за активну участь у Х Всеукраїнському конкурсі-фестивалі телевізійних спортивних програм „Світ спорту”.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Донори в міліцейських ...
Наступна новина: Представник «Інваспорту» ...

КОМЕНТАРІ