В Закарпатській області начальник мукачівської міліції Василь Швенда відповідав на запитання громадян

В Закарпатській області начальник мукачівської міліції Василь Швенда відповідав на запитання громадян

09.08.13 13:22 0 808
Участь у «Прямій телефонній лінії» взяли й журналісти. Упродовж години Василь Михайлович спілкувався з громадянами та представниками ЗМІ.

Як свідчить практика, переважно людей цікавлять питання щодо охорони громадського порядку, порушення тиші у нічний час, робота дільничних інспекторів міліції тощо.

Перший телефонний дзвінок надійшов від одинокої жінки-пенсіонерки з Мукачева. Мукачівка попросила, щоб найближчим часом до неї зайшов дільничний, адже має до нього деякі запитання. Керівник міськвідділу дав відповідне розпорядження.

Наступний співрозмовник, мукачівець пан Василь, стурбований порушенням тиші у нічний час у найбільшому спальному мікрорайоні міста - «Росвигові». Як повідомив чоловік, під вікнами його багатоповерхівки збираються молоді люди, гучно слухають музику, розпивають спиртне та палять. Чоловік висловив прохання посилити патрулювання їхнього мікрорайону в нічний час. З подібним запитанням звертались мешканці іншого мікрорайону Мукачева. У цьому випадку мова йшла також про компанії молодиків, які шумлять у дворі дитячого садку.

На всі питання, які хвилювали мукачівців, Василь Швенда надав обгрунтовані відповіді та правові консультації. Проведення «прямих телефонних ліній» з населенням начальник мукачівської міліції вважає вкрай корисним і потрібним як правоохоронцям, так і громадянам.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КП «Чернігівводоканал» ...
Наступна новина: Міліція застерігає: за ...

КОМЕНТАРІ