Закарпаття: на Хустщині інспектори ДАІ разом із журналістами проводять профілактичні заходи з попередження аварійності на пасажирському транспорті

Закарпаття: на Хустщині інспектори ДАІ разом із журналістами проводять профілактичні заходи з попередження аварійності на пасажирському транспорті

09.08.13 13:18 0 869
Безпека дорожнього руху – одна з найактуальніших проблем нашого часу. Неприпустимо, коли через недисциплінованість та необачність у дорожньо-транспортних пригодах травмуються і гинуть люди.

З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху на пасажирському автомобільному транспорті, недопущення дорожньо-транспортних пригод та зміцнення транспортної дисципліни серед водіїв автобусів, на Хустсщині інспектори відділення Державтоінспекції проводять профілактичні заходи щодо попередження аварійності на пасажирському транспорті. До таких заходів приєдналися і місцеві журналісти.

Під час перевірок звертається увага на організацію проведення щозміни передрейсового медичного огляду водіїв та технічного огляду автотранспорту, зберігання автобусів у визначених місцях, своєчасне проходження технічного контролю, забезпечення режиму праці і відпочинку водіїв, дотримання ними Правил дорожнього руху.

Наразі інспектори ВДАІ Хустського міськвідділу перевірили вже близько 25 автобусів, у яких виявлено 13 адміністративних правопорушень. Тут і перевезення понад встановлену норму пасажирів, відхилення від маршруту руху, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг біля автовокзалів.

Начальник ВДАІ Хустського міськвідділу міліції Іван Ізай каже, що для них головним завданням є забезпечення пасажирів від негараздів на дорогах, посилення транспортної дисципліни серед водіїв пасажирського транспорту, контроль за технічним станом транспортних засобів, які залучаються до перевезень людей.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Роз'яснення ...

КОМЕНТАРІ