У Волинській області підприємства торгівлі, які наразі боргують хлібопекам за реалізовану продукцію, перебувають у полі зору влади

У Волинській області підприємства торгівлі, які наразі боргують хлібопекам за реалізовану продукцію, перебувають у полі зору влади

09.08.13 13:09 0 923
Підприємства торгівлі, які наразі боргують хлібопекам за реалізовану продукцію, перебувають у полі зору влади. Департамент економічного розвитку і торгівлі ОДА здійснює постійний моніторинг. Про це заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк повідомив учора у прямому ефірі Волинського телебачення, тема якого: «Діалог влади і громади у вирішенні актуальних питань».

За інформацією департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА, на початок серпня 2013 року мають борг за реалізований хліб та хлібобулочні вироби перед ПАТ „Теремно Хліб” шість суб’єктів господарювання на суму 718 658 грн, перед ТзОВ „Володимир-Волинський хлібозавод” – 19 боржників на суму 122 695,54 грн, перед ПрАТ „Нововолинський хлібозавод” – три підприємства торгівлі на суму 48 091,89 грн.

Віталій Карпюк наголошує на необхідності повних розрахунків з хлібопеками, оскільки це питання – не тільки фінансової дисципліни та ділової репутації, а й соціально важливий фактор забезпеченості волинян продуктами найпершої необхідності.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кадетська жіноча збірна ...
Наступна новина: Міжнародний турнір з ...

КОМЕНТАРІ