У Львівській області володимир Чехут проінспектував стан доріг, які ремонтуватимуть коштом обласного бюджету

У Львівській області володимир Чехут проінспектував стан доріг, які ремонтуватимуть коштом обласного бюджету

09.08.13 13:24 0 974
Депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода", член депутатської комісії з питань ЖКГ, транспорту та зв'язку Володимир Чехут спільно з представниками Бродівського райавтодору та Служби автомобільних доріг у Львівській області оглянув низку автодоріг у Бродівському районі, які належить відремонтувати цього року за кошти обласного бюджету.

Зокрема, депутат побував на дорогах "Ясенів – Золочів", "Ясенів – Мамчурі", "Броди – Лагодів" (на ділянці в межах міста Броди). Ці об'єкти ремонтуватимуть вже найближчим часом.

За словами депутата, Львівська обласна рада ухвалила програму з ремонту та реконструкції доріг, на яку в бюджеті закладено 52 мільйони гривень. Профільна комісія обласної ради проголосувала за перелік об'єктів капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення, ремонт яких планується здійснювати 2013 року за кошти спеціяльного фонду обласного бюджету, а також перелік доріг загального користування місцевого значення, ремонт яких планується виконувати з коштів резервного фонду обласного бюджету. На ремонт доріг у Бродівському районі передбачено 2,5 мільйона гривень.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція застерігає: за ...
Наступна новина: На Тернопіллі ринкову ...

КОМЕНТАРІ