Заступник начальника Департаменту ДАІ провів на Львівщині особистий прийом громадян

Заступник начальника Департаменту ДАІ провів на Львівщині особистий прийом громадян

09.08.13 13:10 0 821
Заступник начальника Департаменту Державтоінспекції України полковник міліції Володимир Резніков побував із робочим візитом на Львівщині. Насамперед, він провів в обласному управлінні ДАІ особистий прийом громадян та уважно вислухав кожного заявника.

Поспілкуватися із Володимиром Володимировичем зголосилися не лише мешканці Львова, а й області. Люди приходили із різними проблемами та турботами. Одні потребували правової поради, інші - цікавились, які нововведення плануються найближчим часом у роботі підрозділів Державтоінспекції. На кожне із цих питань полковник міліції надав вичерпну та кваліфіковану відповідь.

Були також зауваження щодо стану дорожнього покриття на окремих ділянках автошляхів області. Відповідаючи на це звернення, Володимир Резніков зазначив: «Працівники Державтоінспекції роблять усе можливе, аби покращити ситуацію. Цього року загалом по Україні співробітники ДАІ склали близько шістнадцяти тисяч адміністративних протоколів на посадовців дорожніх організацій, які займаються облаштуванням та ремонтом доріг, видали майже чотирнадцять тисяч приписів на усунення виявлених недоліків». Полковник міліції наголосив, що така робота буде проводитись і надалі.

Один із заявників розповів про порушення, які, на його думку, вчинив співробітник районного підрозділу ДАІ та попросив розібратися у ситуації. Заступник начальника Департаменту Державтоінспекції України запевнив, що за цим зверненням буде проведено ретельну перевірку.

Після особистого прийому, Володимир Резніков зустрівся із представниками засобів масової інформації та відповів на їхні запитання.

Спілкуючись із журналістами, полковник міліції висловив переконання про те, що в Україні слід неодмінно впроваджувати систему автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху. «Я вважаю, що нічого кращого, ніж стаціонарна техніка, що працює без участі людини, - немає». На думку Володимира Резнікова, така система буде безпристрасно та об’єктивно фіксувати всі порушення, а співробітники ДАІ, натомість, зможуть ефективніше виконувати інші, не менш важливі функції.

Основне завдання працівників Державтоінспекції - надавати людям реальну та дієву допомогу, не залишатися осторонь їхніх проблем, - наголосив полковник міліції.

Володимир Резніков закликав до активної співпраці журналістів, представників громадських організацій та всіх, хто вболіває за безпеку дорожнього руху.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ