У Львівській області у Дрогобичі нетвереза жінка вигадала історію про викрадення дитини, яку сама залишила на вулиці

У Львівській області у Дрогобичі нетвереза жінка вигадала історію про викрадення дитини, яку сама залишила на вулиці

09.08.13 14:16 0 818
Мати-зозуля – саме так говорять про жінок, які за власною волею підкидають своїх нащадків. Схожа ситуація відбулася у місті Дрогобичі Львівської області, однак мама не лише залишила власну дитину на вулиці, але й вигадала для правоохоронців історію про викрадення малечі.

Ця прикра подія відбулася 9 серпня 2013 року. У чергову частину Дрогобицького міського відділу міліції звернулась 23-річна мешканка міста Дрогобича. Жінка повідомила, що невідомі особи викрали її дворічну дитину, а саму її пограбували.

Перевіряючи вказані жінкою факти, охоронці правопорядку з’ясували, що того дня молода мама перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Саму ж подію про пограбування та викрадення малолітньої дитини жінка вигадала, щоби приховати власну недбалість та безвідповідальність.

Зокрема, того вечора жінка, перебуваючи на підпитку, обміняла на оковиту власні речі. Що більше, жінка умудрилась залишити свою дитину на вулиці та вигадала феноменальні історії про пограбування та викрадення її малечі.

Попри вигадану історію, правоохоронці все-таки встановили, що остання, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, залишила власну дитину у відпочинковому комплексі. На щастя, дитину знайшли працівники вказаного вище закладу. Дитина здорова, їй нічого не загрожує.

На цей час співробітники Дрогобицького міського відділу міліції проводять перевірку.

Наталія Постойко, помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рейтинг ФІФА. Україна ...
Наступна новина: Волинь: перетнути державний ...

КОМЕНТАРІ