Правоохоронці підозрюють 25-річного львів'янина у скоєнні шести грабежів

Правоохоронці підозрюють 25-річного львів'янина у скоєнні шести грабежів

09.08.13 13:57 0 850
Чоловікові вже повідомлено про підозру у скоєнні вказаних злочинів за ознаками статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Затриманий знаходиться під вартою, працівники міліції проводять відповідні слідчі дії.

Як розповів начальник Франківського райвідділу міліції підполковник міліції Віталій Горський, Співробітники карного розшуку Франківського райвідділу міліції у межах проведення слідчо-оперативних заходів встановили особу, яку підозрюють у скоєнні шести грабежів на території студентського містечка одного з вишів міста Львова.

Ним виявився 25-річний львів’янин, раніше судимий за аналогічний злочин (частиною 2 статті 186 ККУ), а також за шахрайські дії (часина 1 статті 190 ККУ).

Як розповів начальник Франківського райвідділу міліції підполковник міліції Віталій Горський, працівники міліції попередньо встановили, що після відбування покарання за вказані вище злочини, чолов’яга знову став на злочинний шлях і цьогоріч у травні скоїв чергове кримінальне правопорушення.

Так, 20 травня близько 14.20 години вказаний громадянин, перебуваючи по вулиці Лазаренка у місті Львові, зірвав з шиї перехожої золотий ланцюжок вартістю 1800 гривень. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, інформацію про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Витримавши паузу, зловмисник знову пішов на злочин: 22 липня 2013 року останній, перебуваючи на вулиці Кульпарківській, запримітив перехожу, на шиї якої виблискував золотий ланцюжок. Несподівано молодик підбіг до останньої та чимдуж рвонув за прикрасу. Однак ланцюжок не розірвався, а від цього жінка впала на землю. Замість того, щоби одразу втекти, чоловік вдарив жінку ногою. Остання здійняла галам, на який збіглися інші перехожі, які й налякали грабіжника.

Потерпіла повідомила міліціонерів про цей прикрий інцидент. Відповідну інформацію правоохоронці одразу ж внесли до ЄРДР, розпочавши кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст.15-ч.2 ст.186 КК України.

Ще однією жертвою правопорушника стала громадянка Г. Перебуваючи у парку «Горіховий гай», 21 липня зловмисник зірвав з її шиї ланцюжок, чим спричинив останній матеріальної шкоди на суму 4000 гривень. Знову ж правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України.

На наступну «справу» чолов’яга вирушив 30 липня. Близько 10.30 години у Львові на перехресті вулиць Кульпарківська-Антоновича він знову зірвав з перехожої золотий ланцюжок з кулоном із зображенням «Матері Божої», чим завдав останній матеріальної шкоди на суму 5000 гривень. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 КК України.

Загалом правопорушникові повідомлено про підозру у скоєнні шести грабежів, зокрема, на території студентського містечка одного з вищих учбових закладів міста Львова.

Зараз на підставі рішення суду чоловіка утримують під вартою. Правоохоронці проводять відповідні слідчі дії.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські «єдинщики» ...
Наступна новина: Всеукраїнська акція ...

КОМЕНТАРІ