Житомирщина: у листопаді в Києві відбудеться VI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювальна енергетика – 2013»

Житомирщина: у листопаді в Києві відбудеться VI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювальна енергетика – 2013»

09.08.13 13:06 0 874
У Києві 5-8 листопада 2013 року відбудеться VI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювальна енергетика – 2013» на найбільшому в Україні міжнародному виставковому майданчику – Міжнародному виставковому центрі. Це ключова подія на території України в області ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива. Ділова програма супутніх заходів передбачає проведення Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з питань енергоефективності та відновлювальної енергетики.

Виставка відображає тенденції розвитку сфери енергоефективності та відновлювальної енергетики. Її статус дозволяє значно збільшити можливості України в демонстрації новітніх технологій на міжнародному рівні, а також потенційних учасників у представленні своєї продукції (послуг) на українському ринку, налагодженні партнерства та обміну досвідом.

Виставка матиме такі тематичні розділи:

1. Відновлювальна енергетика (вітроенергетика, сонячна, геотермальна та гідроенергетика, електрообладнання для відновлюваних та автономних джерел енергії).

2. Альтернативні види палива (моторне паливо, тверде паливо, біогаз).

3. Автономні джерела енергії (котельне устаткування, когенераційні установки).

4. Енергозберігаюче освітлювальне устаткування.

5. Енергозбереження в будівництві (системи теплопостачання, будівельні технології та матеріали).

6. Впровадження енергоефективних технологій у виробництво.

7. Інвестиційні проекти України з енергоефективності.

Наша країна володіє вражаючим потенціалом ринку регенеративної енергії і «зелених» проектів і має одну з найпрогресивніших законодавчих баз у сфері відновлюваної енергетики, яка містить економічні преференції. Маючи в своєму розпорядженні функціональні завдання, спрямовані на реалізацію державної Програми підвищення енергоефективності економіки, широке впровадження чистих технологій в Україні і консолідацію учасників ринку відновлюваної енергетики, Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження проводить єдиний в Україні професійний захід з даного напрямку. За оцінками експертів, Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювальна енергетика – 2013» викликає величезний інтерес у професійного співтовариства, інвесторів і якнайширшого кола фахівців.

З умовами участі у виставці можна ознайомитися на офіційному сайті Агентства та Міжнародного виставкового центру за наступним посиланням:

http://www.saee.gov.ua

http://www.iec-expo.com.ua/index.php7id=5157L=1

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гармаш: "На гру "Шахтаря" ...
Наступна новина: Чернівці: Заходи закладів ...

КОМЕНТАРІ