На Тернопіллі загиблим - пам'ять, живим - допомога

На Тернопіллі загиблим - пам'ять, живим - допомога

09.08.13 13:11 0 908
Днями співробітники управління кадрового забезпечення УМВС в нашій області завітали до сім’ї Гудаків із Тернополя.

У дев’яностих роках їхній чоловік, батько Аркадій Гудак загинув під час несення служби. Того фатального липневого дня лейтенанта міліції, який працював в оперативному підрозділі, сім’я так і не дочекалася. Минуло вісімнадцять років, та пам'ять про ці події й до нині ятрить душу рідних міліціонера.

- Перші роки були найважчими, - згадує Мирослава Йосипівна. - У мене на руках залишилося двоє маленьких дітей, роботи не було. Не уявляла як жити далі.

У цей нелегкий час на поміч жінці прийшли колеги чоловіка. Допомогли із працевлаштуванням, підтримували морально.

З часом керівництво обласного управління МВС надало ще більш суттєву поміч – посприяло в отриманні власного житла. Квартиру сім’я отримала в «міліцейському будинку». Донедавна родичі загиблого облаштовували нове житло. Нині ці клопоти вже завершені. Та радість від події неповна, адже до цього пам’ятного дня не дожив глава сімейства.

Провідати рідних Аркадія Миколайовича в новому житлі прийшли також керівники служби, в якій він колись працював. На новосілля міліціонери прийшли, як годиться, з подарунком. За розмовами та спогадами час минув швидко.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ