На Тернопіллі ринкову вартість держмайна визначать оцінювачі

На Тернопіллі ринкову вартість держмайна визначать оцінювачі

09.08.13 13:26 0 867
У Регіональному відділенні ФДМУ по Тернопільській області 22 серпня 2013 року о 15 годині відбудеться конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, яких буде залучено до проведення незалежної оцінки державного майна.

З метою визначення ринкової вартості для подальшого розрахунку орендної плати потрібно оцінити чотири об’єкти.

У селі Дзвенигород Борщівського району це – приміщення першого і другого поверхів будинку №1 загальною площею 304,9 кв.м.

У Ланівцях ( вул. Незалежності, 20) – частина зовнішньої поверхні залізобетонного стовпа, вежі антенного зв’язку, для розміщення антено-фідерних пристроїв на висоті 22 м від поверхні землі площею 14,3 кв.м, та частини поверхні залізобетонного стовпа вежі антенного зв’язку, до якої прикріплені сходинки площею 7,5 кв.м для спільного користування, що перебувають на балансі Управління агропромислового розвитку Лановецької райдержадміністрації.

У Кременці (вул. Ліцейна,1) – частина приміщення Північного навчального корпусу загальною площею 35,7 кв.м, що входить до складу пам’ятки архітектури національного значення “Комплекс ліцею” й перебуває на балансі Кременецько-Почаївського ДІАЗ.

А в Скалаті (вул. Л. Курбаса,30) – частина площадки для розміщення контейнера площею 25,6 кв.м та одне антено-місце (частина зовнішньої площі металевої димохідної труби котельні для розміщення антено-фідерних пристроїв на висоті 30,5 м від поверхні землі, площею 15,4 кв.м та частини поверхні димової труби, до якої прикріплені сходинки, площею 5,0 кв.м для спільного користування), що перебувають на балансі Скалатського професійного ліцею.

Претенденти на участь у відборі мають подати пропозиції стосовно ціни й терміну виконання робіт (не більше 5 календарних днів), а також калькуляції витрат, пов’язаних із їх виконанням.

Конкурсна документація приймається до 15 серпня включно за адресою: м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, каб. 604; подається у запечатаному конверті з описом підтверджувальних документів, що містяться у ньому. На конверті слід зробити відмітку «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності». Телефон для довідок – 52-66-85. Детальніша інформація – у газеті “Відомості приватизації” № 31 (776) за 7 серпня 2013 року.

Прес-служба Регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Відбулася робоча зустріч з ...

КОМЕНТАРІ